برای آگاهی از قدرت دکل های حفاری باید دانست که ، دکل های حفاری از جمله ماشین آلاتی هستند که برای حفر چاه های عمیق مورد استفاده قرار می گیرند. دکل های حفاری دارای چندین موتور هستند که البته تعداد آنها بستگی به عمق چاهی دارد که قرار است حفر شود.
دکل های حفاری انرژی خود را توسط سیستم های قدرت موجود در موتور های دکل دریافت می کنند. معمولا دکل های حفاری به طور عادی باید 3 تا 5 موتور داشته باشند، دکل های دارای 3 تا 5 موتور دارای 500 تا 1500 اسب بخار می باشد.
آشنایی با سیستم قدرت دکل های حفاری
سیستم قدرت در دکل های حفاری به صورت الکتریکی و مکانیکی شروع به کار می کند. در حال حاضر دکل های مکانیکی مورد استفاده قرار نمی گیرند و از دکل های الکتریکی و یا دکل های الکتریکی مکانیکی همزمان باهم استفاده می شود.
برای فروش دریل واگن با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید
عملکرد دکل های حفاری
عملکرد دکل ها حفاری و قدرت دکل های حفاری بدین صورت است که به وسیله کابل ها لوله های حفاری را به درون چاه می فرستد و بعد از انجام عملیات دوباره آنها را به بیرون چاه باز می گرداند. بنابراین دکل های حفاری باید دارای مقاومت بالایی باشند تا بتوانند این فشار را تحمل کرده و کار بدون هیچ نقصی انجام شود. دکل ها ها در حین کار کردن فشار هایی را متحمل می شوند، مانند فشار باد و فشار های جانبی.
در مبحث قدرت دکل های حفاری ، دکل های ماشین های حفاری دارای یک سیلندر الکتریکی هستند و دکل را در هنگام جا به جا شدن به بالا و پایین حرکت می دهند. این دکل ها باید دارای استقامت بالایی باشند تا بتوانند توسط مکانیزمی لوله ها را به یکدیگر متصل کرده و یا از یکی دیگر جدا کنند. تعداد لوله های متصل 6 عدد هستند و دکل های حفاری تا 6 متر را می توانند توسط آنها به حفاری بپردازند.
مقایسه محرک های گازی و بنزینی
در بررسی قدرت دکل های حفاری باید دانست که ، با استفاده از محرک های اولیه و احتراق سوخت انرژی حرکتی به وجود می آید. در زمان های گذشته از گاز طبیعی برای تولید انرژی استفاده می شد، زیرا گاز طبیعی به عنوان سوختی ارزان به شمار می رفت. موتور های دیزل گشتاور سرعت پایین تری نسبت به موتور های بنزینی تولید می کنند.
برای دریافت انواع خدمات مربوط به دستگاه حفاری با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.
البته این سرعت پایین گاهی نیز به عنوان یک امتیاز به شمار می رود و آن زمانی است که وسایل سنگین بر روی دکل در حال حرکت هستند. استفاده از سوخت بنزین همان طور که دارای مزیت ایجاد سرعت بالاست، ولی دارای خطرات فراوانی است که همین امر باعث شده تا از آن برای کار دکل های حفاری استفاده نشود. یکی از این خطرات احتمال آتش سوزی است که در دکل های حفاری احتمال آن بسیار زیاد است.
درایور ها و محرک ها ی به حرکت درآورنده دکل های حفاری
محرک های دکل های حفاری برای حفاری های روی زمین و روی دریا می باشد و این قابلیت را دارد تا توسط محرک های دیزلی قدرت را به اجزای مختلف دکل منتقل کند. به این فرآیند سیستم انتقال قدرت می گویند.
درایور های مکانیکی
دکل هایی که دارای سیستم محرک مکانیکی می باشند، قدرت را از موتور به وینچ ها و پمپ ها و دیگر ماشین آلات مربوط به دکل منتقل می کنند. اجزای اینسیستم محرک مکانیکی عبارتند از کلاچ ها، کوپلینگ ها، زنجیر ها، تسمه ها، چرخ های دنده دارد و غیره…
برای اجاره جامبو دریل با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.
محرک دیزل الکتریکی
در دکل هایی که دارای محرک های دیزل الکتریکی هستند توسط موتور دیزلی ژنراتور های الکتریکی به حرکت در می آید. دکل های الکتریکی دارای مزیت هایی نسبت به دکل های مکانیکی می باشد:
- راه اندازی آن راحت است و کارایی بیشتری دارند.
- به طور کل راندمان موتور های الکتریکی بیشتر از موتور های مکانیکی میباشد.
- موتور های الکتریکی می توانند انرژی را به خوبی ذخیره کنند.
- صدای کمتری تولید می کنند و حفاری های عمیق تر را میتواند به راحتی انجام دهد.
برای اورهال جامبو دریل با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.
این سیستم ها را می توان در فاصله های دور تر نصب کرد. سیستم محرک الکتریکی در دکل های حفاری ژنراتور ها را به صورت دورانی به چرخش درمی آورد و موجب ایجاد جریان متناوب می شود. یکسو کننده ها جریان AC را به جریان DC تبدیل می کنند. تبدیل جریان به DC سبب می شود تا کنترل سرعت به راحتی انجام پذیرد. قسمت های مختلف دکل دارای چیدمان ثابتی نیستند و به روش های مختلف جایگذاری می شوند. با توضیحاتی که گفته شد تا اندازه ای با سیستم قدرت دکل های حفاری آشنا شدید.