اگر بخواهیم از لحاظ نوع شاسی به این تجهیز عمرانی نگاهی داشته باشیم باید آن را به دو طبقه بندی بیل مکانیکی چرخ لاستیکی و کاربرد بیل مکانیکی زنجیری تقسیم کنیم. بیل مکانیکی که در زبان لاتین به آن Excavator گفته می شود عنصر کلیدی در پروژه های عمرانی است. از این تجهیز مهم و پر کاربرد برای گودبرداری، معدنکاری، برش دهی، حفر کانال، تخریب، تسطیح، لایروبی و حفر گودال و جابجای انواع تجهیزات سنگین استفاده می شود. سیستم هدایتی در انواع بیل مکانیکی متفاوت است.

برای دریافت انواع خدمات مربوط به جامبو دریل حفاری با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

برندهایی چون لیبهر، ولوو، کوماتسو و دووسان جزو بهترین برندهای تولید کننده بیل مکانیکی در جهان هستند. در بیل مکانیکی چرخ زنجیری که به بیل مکانیکی زنجیری هم شناخته می شود از چرخ های لاستیکی خبری نیست. این بیل مکانیکی دارای چرخ های زنجیری می باشد و استفاده از آن در موقعیت های جغرافیایی خاص با اهداف ویژه استفاده می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا پیرامون این تجهیز مهم به گفتگو بپردازیم.

بیل مکانیکی زنجیری چیست؟

بیل مکانیکی ها می توانند چرخ های لاستیکی و یا چرخ های زنجیری داشته باشند. تفاوت اصلی این دو نوع بیل مکانیکی در نوع چرخ های آن ها است. از هر دو نوع بیل مکانیکی زنجیری و چرخ لاستیکی برای تخریب، تسطیح، زیرسازی، گودبرداری، لایروبی، برش دهی و حفر گودال و کانال استفاده می شود. با این تفاوت که سرعت حرکت بیل مکانیکی کمتر از سرعت حرکت بیل مکانیکی چرخ لاستیکی است.

برای اجاره جامبو دریل با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

چنانچه در حال اجرای پروژه ای هستید که سرعت اجرای پروژه از اهمیت خاصی برخوردار نیست می توان اقدام به استفاده از بیل مکانیکی زنجیری نمود. کم بودن سرعت حرکت بیل مکانیکی منجر به قیمت اقتصادی تر این بیل مکانیکی شده است.

امکان تخریب بخش هایی از بدنه جاده توسط بیل مکانیکی زنجیری

یکی از نکاتی که باید در مورد بیل مکانیکی زنجیری به آن اشاره کرد به جای گذاشتن آثاری از خود در بدنه جاده است. بنابراین ممکن است با عبور این بیل مکانیکی از بخش های مختلف جاده به دلیل فشار وارده به سطح جاده شاهد خرابی هایی در این سطوح باشیم. در واقع ممکن است به آسفالت و زیرسازی های جاده آسیب وارد شود. این آسیب ها می توانند رانش، ترک خوردگی و شکستگی سطوح و یا فشرده شدن بخش هایی از جاده باشد.

برای خرید جامبو دریل با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

اقدامات ایمنی هنگام استفاده از دستگاه حفاری
ادامه مطلب

از بیل مکانیکی زنجیری برای حمل و نقل تجهیزات سنگین و حجیم در بسترهای خاکی استفاده می شود. پروژه هایی چون پروژه های تراشکاری، حفاری و گودبرداری به بیل مکانیکی نیاز مبرم دارند. در این شرایط به جای باکت اقدام به نصب مته یا چکش هیدرولیک و پنوماتیک به بیل مکانیکی می کنند و برای حفاری سنگ های بتنی و حجیم از آن استفاده می کنند. به ویژه اگر امکان انفجار و یا دسترسی کمپرسور تخریب به بخش های عمقی وجود نداشته باشد.

به همین دلیل بیل مکانیکی می تواند نقش یک تجهیز چندکاره را در پروژه ایفا کند. کاربرد بیل مکانیکی زنجیری

استفاده از بیل مکانیکی زنجیری در بسترهای نرم و خاکی

یکی از کاربردهای اساسی بیل مکانیکی زنجیری استفاده از این ماشین ساختمانی در پروژه هایی است که بستر آن یک بستر نرم و خاکی می باشد. در این مناطق استفاده از بیل مکانیکی چرخ لاستیکی ممکن نیست چرا که چرخ های لاستیکی بیل مکانیکی در خاک نرم و سست گیر می کنند و بیل مکانیکی قادر به راه رفتن نخواهد بود. به همین دلیل در این بستر ها از بیل مکانیکی استفاده می شود.

برای فروش دریل واگن با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

تماس بیشتری که بین چرخ های بیل مکانیکی و زمین ایجاد می شود راه رفتن را برای آن آسان تر می کند این چرخ های زنجیری دارای شیارهایی بر سطح خود هستند که منجر به خلق اصطکاک بین چرخ و زمین می شود بنابراین دشواری سست بودن و نرم بودن بستر خاک کاسته خواهد شد. هر چند که سرعت حرکت بیل مکانیکی زنجیری کم است اما در بسترهای نرم، خاکی و لغزنده جز بیل مکانیکی هیچ تجهیز دیگری کاربرد ندارد.

بخش های مختلف بیل مکانیکی زنجیری

بیل مکانیکی همانند سایر بیل مکانیکی ها دارای بخش هایی مانند دکل و استیک یا همان بازوی مفصلی، باکت و کابین گردان یا همان اتاقک اصلی می باشد. اما بخشی که این بیل مکانیکی را متمایز نموده چرخ های آن است. چرخ های بیل مکانیکی زنجیری از نوعی صفحات فلزی فورج شده ایجاد شده اند که اصطکاک کافی را با سطوح خاکی ایجاد می کند و علاوه بر این در برابر فشار، ضربه و برخورد با سطوح سخت بسیار مقاوم است.

برای تعمیر جامبو دریل با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

عملیات حفاری و تزریق چیست و به چه منظوری انجام می شود؟
ادامه مطلب

بخش های دیگر این چرخ های زنجیری شامل رولیک، دنده اسپراکت، آیدلر یا همان غلتک و زنجیر سفت کن می شود. این مجموعه در کنار هم مهمترین بخش از بیل مکانیکی زنجیری را شکل می دهد. کاربرد بیل مکانیکی زنجیری

از بیل مکانیکی زنجیری در کدام موقعیت های جغرافیایی استفاده می شود؟

بیل مکانیکی زنجیری در سطوح صاف و فاقد شیب عملکرد بهتری دارد. بنابراین اگر موقعیت جغرافیایی پروژه به نحوی بود که شیب زیادی در موقعیت وجود داشت بهتر است از بیل مکانیکی استفاده نشود. با تمام این تفاسیر استفاده از بیل مکانیکی در موقعیت های جغرافیای با شیب حداکثر 40 درجه مجاز می باشد. کاربرد بیل مکانیکی زنجیری

برای سرویس جامبو دریل با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

اما باید دقت داشته باشید که با افزایش شیب مسیر، سرعت حرکت بیل مکانیکی کمتر خواهد شد. بنابراین اگر سرعت اجرا پروژه برای شما مهم است بهتر است در پروژه هایی که شیب مسیر در آن ها بالاست از بیل مکانیکی چرخ لاستیکی استفاده شود. بیل مکانیکی زنجیری در مناطق بیابانی و بسترهای خاکی عملکرد بسیار مطلوبی دارد. درست برعکس عملکردی که در مناطق کوهستانی و شهری خواهد داشت.

آشنایی با انواع بیل مکانیکی زنجیری

انواع مختلفی از بیل مکانیکی وجود دارد که هر کدام می توانند در نوع چرخ زنجیری یا چرخ لاستیکی تولید شوند. بنابراین یک نوع خاص از بیل مکانیکی می تواند دو نوع چرخ زنجیری و چرخ لاستیکی داشته باشد. برخی از بیل مکانیکی ها این قابلیت را دارند که علاوه بر نمونه چرخ لاستیکی، نمونه زنجیری هم داشته باشند. در این بخش تعدادی از پرکاربرد ترین انواع بیل مکانیکی زنجیری را معرفی خواهیم کرد.

برای خرید قطعات جامبو دریل با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

  • بیل مکانیکی با سیستم کابلی
  • بیل مکانیکی Shovel
  • بیل مکانیکی دراگلاین

نتیجه گیری در باب کاربرد بیل مکانیکی زنجیری

بیل مکانیکی زنجیری نوعی بیل مکانیکی می باشد که به جای چرخ های لاستیکی در آن از چرخ های زنجیری غلتکی استفاده شده است. این چرخ ها از جنس صفحات فلزی فورج شده درست شده اند و مقاومت بسیار بالایی را در مواجهه با سطوح سخت از خود نشان می دهند. اصطکاکی که این چرخ های فورج شده در تماس با سطوح لغزنده و خاکی ایجاد می کند منجر به برتری بیل مکانیکی نسبت به بیل مکانیکی چرخ لاستیکی شده است.

برای اورهال جامبو دریل با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

کرگیری چیست و به چه منظور انجام می شود؟
ادامه مطلب

این بیل مکانیکی ها دارای سرعت کمی هستند با این حال ایمنی بسیار بالایی دارند. از بیل مکانیکی در بسترهای خاکی و شیبدار با شیب حداکثر 40 درجه می توان استفاده کرد.